hren
+387 (0)36 382 000
·
[email protected]
·
Pon - Ned 00-24:00
Kontaktirajte nas

Vjenčanja i druge prigode

Planirate vjenčanje ili neko drugo privatno okupljanje? Ne gubite vrijeme na sitne detalje – posvetite se u potpunosti sebi i svojim gostima. Na raspolaganju su Vam dvorane kapaciteta od 20 do 700 mjesta, gdje ćete Vi i Vaši gosti uživati u elegantnom i udobnom okruženju, postavljenom sukladno Vašim potrebama i željama.

Naši vrhunski kuhari će Vas rado posavjetovati oko izbora svečanog jelovnika, koji će zadovoljiti i najzahtjevnije nepce. Recite DA našem timu stručnjaka i prepustite se potpunom uživanju u najsretnijim trenucima Vašeg života. Vaš osmijeh naš je uspjeh!

Dvorana Queen

Dvorana „Queen“, smještena na šestom katu Hotela Mepas, kapaciteta do 700 mjesta, djeljiva je u dvije manje dvorane. Opremljena je najsuvremenijom audio i video opremom, te izmjenjivom LED rasvjetom. Iz dvorane se, na pripadajućoj otvorenoj terasi, pruža pogled na zadivljujuću panoramu Mostara. Terasa tako predstavlja idealno mjesto za organizaciju banketa na svježem zraku. Mogućnosti dvorane „Queen“ su beskonačne, a ista se priprema i uređuje u skladu sa vašim potrebama.

Pogodnosti:
  • Kapacitet do 700 mjesta (djeljiva u dvije manje dvorane)
  • Najsuvremenija audio i video oprema (stolni i bežični mikrofoni, ozvučenje, video zidovi, LCD televizori)
  • Besplatan WLAN internet pristup
  • Izmjenjiva LED rasvjeta
  • Usluga Cateringa
  • Otvorena terasa sa prekrasnim pogledom napanoramu Grada Mostara

Galerija slika

Tu smo da Vam pomognemo!

Naši djelatnici su tu da Vas upute kako bi Vaš boravak kod nas bio što ugodniji.

Nazovite : +387 (0)36 382 000

[email protected] Pon – Ned 00:00-24:00