hren
+387 (0)36 382 000
·
[email protected]
·
Pon - Ned 00-24:00
Kontaktirajte nas

SPA & Relax

Mi zaista vjerujemo u poslovicu „U zdravu tijelu, zdrav duh.“ Stoga smo posebnu pažnju posvetili upravo ovom segmentu naše ponude. Zatvoreni bazen sa pogledom na kristalno plavo nebo, ekskluzivni Spa & Relax centar, suvremena teretana, te brojni drugi sadržaji su dostupni gostima Hotela Mepas.
Za sve goste hotela, korištenje Mepas Spa & Relax centra (teretana, bazeni, hidromasažne kade, solna i finska sauna, parna kupelj, „tuš užitka“), su u potpunosti besplatni.

Spa & Relax centar je smješten na osmom katu Hotela, a dostupan je ekskluzivno gostima Hotela Mepas. Naše stručno osoblje Vam stoji na raspolaganju za odabir idealnog wellness programa: Spa & Relax centar, pored suvremene teretane, uključuje prostor za opuštanje, hidromasažnu kadu, parnu kupelj, finsku saunu, te solnu saunu.

Za istinske ljubitelje vrhunskih užitaka, u ponudi je i tzv. „tuš užitka“, koji će Vaše tijelo obaviti, po želji, blago ili snažno, tisućama pažljivo usmjerenih kapljica vode. Središnje mjesto našeg Spa & Relax centra zauzima zatvoreni bazen, koji se nalazi ispod ostakljenog svoda, tako da možete uživati u plavom nebu i toplom hercegovačkom suncu, kao da ste na otvorenom, tijekom cijele godine. Dok se uz rub bazena opuštate na jednoj od luksuznih masažnih ležaljki, te ležaljki od ratana, osvježite se bogatom ponudom uvijek svježe iscijeđenih sokova iz našeg wellness bara. Za vaše mališane tu je i mali bazen dubine do 30 cm. Bazeni se pune slatkom vodom i pod stalnim su higijenskim nadzorom. Ručnike, ogrtače i papuče možete preuzeti u svojim sobama, kao i na recepciji Spa & Relax centra.

Masaže

Za sve goste hotela, korištenje Mepas Spa & Relax centra (teretana, bazeni, hidromasažne kade, solna i finska sauna, parna kupelj, „tuš užitka“), su u potpunosti besplatni.

Naše stručno osoblje Vam stoji na raspolaganju za odabir idealne masaže: u širokoj ponudi, sigurno ćete naći nešto za sebe.

Ponuda masaža

Kraljevska masaža (60 min – sa 4 ruke)100,00 BAM
Antistres masaža (60 min)80,00 BAM
Antitoxic masaža (60 min – detoksikacija tijela)80,00 BAM
Sportska masaža (60 min)80,00 BAM
Aroma masaža (60 min – sa eteričnim uljima)80,00 BAM
Opuštajuća masaža (60 min)70,00 BAM
Parcijalna masaža (30 min – leđa, noge, lice, stopala)40,00 BAM
SPA zona

Galerija slika

Tu smo da Vam pomognemo!

Naši djelatnici su tu da Vas upute kako bi Vaš boravak kod nas bio što ugodniji.

Nazovite : +387 (0)36 382 000

[email protected] Pon – Ned 00:00-24:00