hren
+387 (0)36 382 000
·
[email protected]
·
Pon - Ned 00-24:00
Kontaktirajte nas

SPA & Relax

Mi zaista vjerujemo u poslovicu „U zdravu tijelu, zdrav duh.“ Stoga smo posebnu pažnju posvetili upravo ovom segmentu naše ponude. Zatvoreni bazen sa pogledom na kristalno plavo nebo, ekskluzivni Spa & Relax centar, suvremena teretana, te brojni drugi sadržaji su dostupni gostima Hotela Mepas.
Za sve goste hotela, korištenje Mepas Spa & Relax centra (teretana, bazeni, hidromasažne kade, infracrvena i finska sauna, parna kupelj, „tuš užitka“), su u potpunosti besplatni.

Spa & Relax centar je smješten na osmom katu Hotela, a dostupan je ekskluzivno gostima Hotela Mepas. Naše stručno osoblje Vam stoji na raspolaganju za odabir idealnog wellness programa: Spa & Relax centar, pored suvremene teretane, uključuje prostor za opuštanje, hidromasažnu kadu, parnu kupelj te infracrvenu i finsku saunu.

Za istinske ljubitelje vrhunskih užitaka, u ponudi je i tzv. „tuš užitka“, koji će Vaše tijelo obaviti, po želji, blago ili snažno, tisućama pažljivo usmjerenih kapljica vode. Središnje mjesto našeg Spa & Relax centra zauzima zatvoreni bazen, koji se nalazi ispod ostakljenog svoda, tako da možete uživati u plavom nebu i toplom hercegovačkom suncu, kao da ste na otvorenom, tijekom cijele godine. Za vaše mališane tu je i mali bazen dubine do 30 cm. Bazeni se pune slatkom vodom i pod stalnim su higijenskim nadzorom. Ručnike, ogrtače i papuče možete preuzeti u svojim sobama, kao i na recepciji Spa & Relax centra.

Masaže

Za sve goste hotela, korištenje Mepas Spa & Relax centra (teretana, bazeni, hidromasažne kade, infracrvena i finska sauna, parna kupelj, „tuš užitka“), su u potpunosti besplatni.

Naše stručno osoblje Vam stoji na raspolaganju za odabir idealne masaže: u širokoj ponudi, sigurno ćete naći nešto za sebe.

Ponuda masaža

Antistress masaža (60 min)80,00 BAM
Detox masaža (60 min – detoksikacija tijela)80,00 BAM
Sportska masaža (60 min)80,00 BAM
Aromaterapija masaža (60 min – s eteričnim uljima)80,00 BAM
Opuštajuća masaža (60 min)70,00 BAM
Parcijalna masaža (30 min – leđa/noge/lice/stopala)40,00 BAM

 

SPA zona

Galerija slika

Tu smo da Vam pomognemo!

Naši djelatnici su tu da Vas upute kako bi Vaš boravak kod nas bio što ugodniji.

Nazovite : +387 (0)36 382 000

[email protected] Pon – Ned 00:00-24:00