hren
+387 (0)36 382 000
·
[email protected]
·
Pon - Ned 00-24:00
Kontaktirajte nas

Sobe i apartmani

Hotel Mepas raspolaže sa 16 Classic i 56 Superior soba, od kojih su 2 posebno prilagođene za osobe s invaliditetom. U ponudi je i 14 Superior Apartmana, te ekskluzivni Predsjednički apartman. U ponudi su sobe sa francuskim ležajem i sa odvojenim krevetima.

Sobe i apartmani Hotela Mepas će Vas posebno oduševiti spojem vrhunske elegancije i udobnosti, te
moderne tehnologije: u potpunosti klimatizirani, sa besplatnim WLAN internet pristupom i HOME .TV servisom, opremljeni sa velikom kadom i tušem, LCD televizorom, telefonom, sefom, mini barom, fenom i pametnim sučeljem za brzi pristup Recepciji.

Svaka soba i apartman ujedno su opremljeni ogrtačem, papučama i antialergijskim jastucima.

Classic sobe

Elegantne i prostrane Classic sobe, veličine od 38 – 42 m², oduševit će Vas prozračnim i toplim uređenjem, te spojem moderne tehnologije. U ponudi su sobe sa francuskim ležajem ili sa 2 odvojena kreveta.

Superior sobe

Elegantne i prostrane Superior sobe, veličine od 38 – 42 m², oduševit će Vas kombinacijom moderne tehnologije,te prozračnim i toplim uređenjem, sa pogledom na prekrasnu panoramu Grada Mostara. U ponudi su sobe sa francuskim ležajem ili sa 2 odvojena kreveta.

Superior soba za osobe s invaliditetom

Elegantne i prostrane Superior sobe za osobe s invaliditetom, pružaju našim gostima maksimalnu udobnost, ne uskraćujući ih za sve ostale pogodnosti koje nudimo svim našim gostima: kombinacija moderne tehnologije, te prozračno i toplo uređenje, sa pogledom na prekrasnu panoramu Grada Mostara. Sve sobe za osobe s invaliditetom su namještene francuskim ležajevima.

SUPERIOR APARTMANI

Elegantni i prostrani Superior apartmani veličine 65 m², oduševit će Vas kombinacijom moderne tehnologije, te prozračnim i toplim uređenjem, sa pogledom na prekrasnu panoramu Grada Mostara. Svaki apartman se sastoji od prostrane spavaće sobe i dnevnog boravka. U apartmanima se nalazi francuski ležaj, a postoji i mogućnost postavljanja dodatnog ležaja. Svi apartmani pored prostranog kupatila sa velikom kadom i tušem, također imaju i dodatni toalet.

Predsjednički apartman

Smješten na samom vrhu Hotela Mepas, iz Predsjedničkog apartmana se pruža prekrasanpogled na panoramu Grada Mostara i okolicu. U prostranih 200 m2 se nalaze dvije spavaće sobe, te dva kupatila, zasebna kuhinja, dnevni boravak i trpezarija sa šankom idealnim za pripremu osvježenja sa stilom. Kupatilo, koje se nalazi uz glavnu spavaću sobu je opremljeno ekstra velikom hidromasažnom kadom, tušem, te saunom u kojoj možete uživati u privatnosti svog apartmana.

Tu smo da Vam pomognemo!

Naši djelatnici su tu da Vas upute kako bi Vaš boravak kod nas bio što ugodniji.

Nazovite : +387 (0)36 382 000

[email protected] Pon – Ned 00:00-24:00