hren
+387 (0)36 382 000
·
[email protected]
·
Pon - Ned 00-24:00
Kontaktirajte nas

Restorani i barovi

Iako je Hotel Mepas smješten u samom središtu Mostara, u blizini brojnih popularnih restorana, noćnih klubova i caffe barova, gosti Hotela Mepas mogu uživati u dodatnoj pogodnosti velikog izbora vrhunskih restorana i lounge barova koji se nalaze u sklopu samog Hotela i poslovno-trgovačkog centra Mepas Mall. Slobodno se prepustite uživanju uz dobru večeru i piće, a nakon toga se odmorite u svojoj sobi ili Spa & Relax centru Hotela.

Restoran Prestige

Restoran Prestige se nalazi na četvrtom katu Hotela Mepas i poslovno-trgovačkog centra Mepas Mall. Prestige ide u korak sa globalnim trendovima i predstavlja vrhunski eno i gastro doživljaj. To je mjesto gdje se ujedinjuje tradicija i kvaliteta, gdje se njeguje kreativna kuhinja, gdje svaki posjetitelj u ugodnom i elegantnom ambijentu uživa uz vrhunske specijalitete tradicionalne i internacionalne kuhinje. Na meniju se nalazi velik izbor jela od mesa, ribe, plodova mora, tjestenine, kao i maštovite salate, pizze i sendviče. U kuhinji se koriste samo svježe namirnice koje je odobrio mladi i inovativni kuhar, Jadran Miličević. Svako jelo je prožeto profinjenim i uravnoteženim okusima uz potpuno uživanje u skladu i savršenstvu svakog zalogaja i namirnice.

Radno vrijeme
Pon-sub: 09:00-23:00h
Ned: 10:00-23:00h

Banket dvorana

Budući je doručak najvažniji obrok dana, posebnu pažnju smo posvetili ne samo pripremi istog, već i prostoriji u kojoj se poslužuje. Razbudite se uz miris svježe pripremljene kave i toplih peciva u suncem okupanoj Banket dvorani na osmom katu hotela.

Lobby bar

Lobby bar, smješten u predvorju Hotela Mepas, predstavlja idealno mjesto za dobar početak dana uz vrhunsku Superiore kavu. Kako biste bili u središtu zbivanja, na raspolaganju Vam je i veliki izbor dnevnog tiska, kao i veliki plazma TV. U ponudi Lobby bara je također i bogat izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića domaćih i stranih proizvođača. Lobby bar Hotela Mepas predstavlja idealno i mirno mjesto za druženje sa Vašim poslovnim partnerima ili prijateljima.

Radno vrijeme Lobby bara je od 07:00 – 23:00h.

Amarena bar

Amarena bar se nalazi u prizemlju poslovno-trgovačkog centra Mepas Mall.

Radno vrijeme od 07:00 – 22:00h

Aqua bar

Na drugom katu poslovno-trgovačkog centra Mepas Mall.

Radno vrijeme
Pon-sub: 07:00-21:00h
Ned: 10:00-22:00h

Flower bar

Na trećem katu poslovno-trgovačkog centra Mepas Mall.

Radno vrijeme:
Pon-sub: 07:00-21:00h
Ned: 10:00-22:00h

Kandi bar

U prizemlju poslovno-trgovačkog centra Mepas Mall.

Radno vrijeme
Pon-sub: 07:00-22:00h
Ned: 08:00-22:00h

Kala bar

Na prvom katu poslovno-trgovačkog centra Mepas Mall.

Radno vrijeme
Pon-ned: 08:00-22:00h

Maraschino bar

Maraschino Bar smješten je na četvrtom katu poslovno-trgovačkog centra Mepas Mall. Ovaj moderno uređen bar svim svojim posjetiteljima pružit će priliku za cjelodnevno opuštanje i nezaboravan večernji provod. Dan započnite uz omamljujuće mirise Superiore kave, a u večernjim satima se osvježite bogatom ponudom koktel karte Maraschino bara.

Radno vrijeme
Pon-ned: 07:30-00:00h

McDonald’s

McDonald’s je najpoznatiji svjetski lanac brze hrane i usluge, te jedan od najvećih i najpoznatijih svjetskih brandova, poznat po izrazito visokim standardima za brzu i ljubaznu uslugu, najkvalitetnije proizvode, čiste i ugodne restorane. Formula globalnog uspjeha McDonald’s-a jest nastojanje odgovoriti na mnogobrojne želje i očekivanja gostiju te kao lider na tržištu ispred sebe uvijek postavljati nove izazove i ciljeve. Gosti prepoznaju vrhunsku kvalitetu i uslugu, te se u restoranima McDonald`s -a osjećaju ugodno i dobrodošlo.

Radno vrijeme
Pon-ned: 08:00 – 23:00h

Tu smo da Vam pomognemo!

Naši djelatnici su tu da Vas upute kako bi Vaš boravak kod nas bio što ugodniji.

Nazovite : +387 (0)36 382 000

[email protected] Pon – Ned 00:00-24:00